Firmaopslagstavlen

Nyheder og pressemeddelelser
fra DIN virksomhed

Vinreoler fra Vintagekeeping

7. august 2019

Vintagekeeping er en af de mest erfarne forhandlere af vintilbehør. De har over 25 år på bagen og specialiserer sig i at tilpasse og indrette skræddersyede vinkældre med unikke vinreoler. Det hele startede i sin tid med interesse for rødvine og importen heraf. Senere er man langsomt men sikkert gået over til selve opbevaringen af vine og de mange aspekter dette indebærer.

Vi danskere elsker gode rødvine og vinen er ofte en del af det gode selskab, eller når der skal kobles af efter en lang arbejdsuge. Populariteten ved rødvine skyldes ikke mindst de mange andre positive oplevelser man kan have udover smagen og nydelsen. Hvad indgår hjemmets indretning så er det ikke uden grund at mange vælger at opbevarer deres rødvine synligt i vinreoler og ikke gemt væk i skabe. Det bidrager ofte til rummets samlede sjæl og atmosfære. Helt banalt er det bare enormt hyggeligt.

Det er netop det som Vintagekeeping forstår at udnytte og gøre en forretning ud af. Hos dem er en vinreol nemlig ikke bare en vinreol. Her findes der alle mulige afskygninger. Det gælder både form, størrelse og materialer. Mange af vinreolerne er lavet i komponenter, så man kan skalere sin vinreol til samlingen. Det gør at Vintagekeeping favner enormt bredt og der er derfor også noget for enhver, hvad end man er garvet vinkender, eller bare nyder det til maden i weekenden.

Vinreoler kan på den måde fylde hele vægge i det rum man ønsker det i. Se for eksempel det store vinkældergalleri her hvor der kan hentes inspiration til sin egen opsætning i hjemmet.

Vinreoler bidrager ikke kun til æstetikken i dagligstuen. Selvom mange vine bør have en bestemt temperatur, er det ikke altid at dette krav kan imødekommes, medmindre man ejer et vinkøleskab eller en decideret vinkælder. Dog er det også altid godt for vine at ligge vandret i opbevaringen og her kommer vinreoler ind i billedet for det er nemlig meget ofte bygget således at vinene ligger i vandret position.

De forskellige materialer gør også at der er noget for enhver smag og vinreolerne kan således også lettere tilpasses det enkelte hjems stil. Af træsorter kan nævnes Birk og Californisk Redwood så det spænder bredt. Det er også muligt at få vinreoler lavet i rødsten eller kalksten fra Dordogne og det giver en meget ædel og robust atmosfære i rummet. En særlig finurlig vinreol er de såkaldte rustikke vinreoler, som er udarbejdet af gamle jernbanesveller. Her er der virkelig tale om et møbel med en unik historie.

pushpin