Firmaopslagstavlen

Nyheder og pressemeddelelser
fra DIN virksomhed

Sørens Rejser - Busrejser

2. oktober 2018

Sørens Rejser er et erfarent og populært rejsebureau, der har solgt busrejser i mere end 45 år. Sørens Rejser har siden 1969 sendt 500.000 danskere på rejser og udflugter i Danmark og Europa. Disse mange års erfaring giver Sørens Rejser en stor viden inden for deres branche og ved derfor præcis hvad der skal til for at lave en god og vellykket rejse. Sørens Rejser har mange forskellige rejser at byde på. De har blandt andet deres populære endagsture, fede og spændende ferierejser og sidst men ikke mindst deres hyggelige og spændende busrejser. Deres busrejser går til mange forskellige destinationer. De kører rundt i alle afkroge af Danmark og det meste af Europa. En af Sørens Rejsers mest populære rejser er deres busrejser til Østrig.

 

Sørens Rejser har i mange år sendt mange rejseglade Danskere til Østrig. Østrig er et godt rejsemål på grund af landets smukke og unikke natur. Derfor har Sørens Rejser specialiseret sig i at lave rejser hvor man får så meget af den smukke natur at se. En af Sørens Rejsers mest populære rejser til Østrig er deres tur til Seefeld. På den smukke rejse til Seefeld, oplever du det meste af det Østrig har at byde på. På rejsen til Seefeld oplever du smuk natur som de mange store søer og de høje og majestætiske bjerge der strækker sig hele vejen rundt om Seefeld. På rejserne til Østrig oplever du den den klassiske og hyggelige tyroler-stemning.

 

Udover at Sørens Rejser har mange og spænende destinationer har de også topmoderne busser der gør rejsen helt vellykket. Sørens Rejser har topmoderne busser der giver komfort i sær klasse. Alle deres busser er 4-stjernet og røgfrie. I selve bussen er der en masse lækre detaljer der er med til at gøre det til en lækker rejse. Alle deres busser er udstyret med Klimaanlæg så du kan justere temperaturen så den passer lige til dig. De har også Toilet, køkken, GPS samt ekstra benplads.

 

Sørens Rejsers chauffører har masser af erfaring og de har taget en efteruddannelse, der giver dem endnu mere viden. Under hele turen står der erfarne rejseledere klar til at hjælpe hvis du har nogle spørgsmål eller praktiske udfordringer.

 

Når du rejser med Sørens Rejser slipper du for ukomfortable busser og du slipper også for kedelige og uinteressante rejsemål.

pushpin