Firmaopslagstavlen

Nyheder og pressemeddelelser
fra DIN virksomhed

Skal du have hjælp til dit næste tømrer projekt? Kontakt den nye lokale tømrer i Bjerringbro - Andreas Thorlund

13. august 2020

Thorlunds Tømrerfirma, med Andreas Thorlund i spidsen, er netop land i Bjerringbro og omegn. Thorlunds Tømrerfirma kan løse en bred vifte af opgaver inden for tømrerfaget, og kan håndtere alt fra små projekter til større opgaver. Opgaverne bliver lyst med en stærk professionalisme, og der er tilfredshed garanti når du bruger deres service

Andreas Thorlund har haft et styk værktøj i hånden fra barnsben, så det ligger i generne at han nu skulle lave sit eget firma. Ligesom der har været en interesse gennem hele livet, udviser han stadig en stærk passion for sit arbejde, og brænder for at lave et godt produkt med dygtigt håndværk, og ikke mindst at skabe så mange tilfredse kunder som muligt.

Nogle af de ting, som Thorlunds Tømrerfirma, har stærke kompetencer inden for er områder som ombygning om det så end er mindre eller større ting, er de klar til at være fleksible og leverer det som kunderne ønsker. Firmaet har også produceret nogle flotte og personlige terrasser, som er udført i et godt stykke håndværk, og kan stå der i mange år, hvilket skaber god valuta som kunde.

Pålidelighed og ordentlighed er nemlig en del af Thorlunds Tømrerfirmaets vigtigste værdier og det kan tydeligt ses på de produkter som kommer ud. Det er både holdbart, bæredygtigt og der er godt tilfredshed fra kunderne. Der bliver nemlig lyttet til, hvad kundernes ønsker er og der bliver arbejdet i øjenhøjde. Thorlunds Tømrerfirma stræber nemlig efter, at der bliver sat de rigtige forventninger til hinanden, så man ikke ender tilbage med noget som ikke var ønsket.

Skal du have hjælp at udskifte din vinduer?

 

Udskiftning af vinduer er nok en af de punkter mange tænker de selv hurtigt kan klare. Det går dog sjældent så nemt, og det kan ofte være en langt bedre forretning at få hyret en dygtig håndværker til at klare udskiftningen af vinduer, og såmen også døre, med det samme frem for at gøre en stor indsat selv, og bare ende ud med samme løsning til sidst, da ikke er så enkelt igen.

Her kan Thorlunds Tømrerfirma klart anbefales. De har nemlig gjort udskiftning af vinduer og døre en af deres ekpertområder og kan klare næsten alle opgaver når der er noget som skal udskiftes. Andreas Thorlund har prøvet af arbejde med meget forskellige så er meget fleksisbel når det angør størrelse, type eller kvalitet af vinduer. Det bliver svært at sætte ham til en opgave han ikke har stået med noget ligende tidligere, så her er det et par hænder som kender arbejdet

Thorlunds Tømrerfirma er atlså den nye spiller, hvad angår tømmer virksomheder i Bjerringbro og omegn, som kan dække et stort  behov når det angår inden for tømrerfaget.

pushpin