Firmaopslagstavlen

Nyheder og pressemeddelelser
fra DIN virksomhed

Google - "Artikler til dig"

18. april 2018

Når du haren fordel, så vær ikke bange for at bruge den. Det har været Googles modus i nyhederne og forlagsverdenen i løbet af det sidste års tid, da de har skubbet sin AMP-platform ud, finansiereret forskellige nyhedsrelaterede ventures, der kan sætte dem foran.

Du har muligvis bemærket, da Chrome er en populær mobilbrowser, og at denne indstilling er aktiveret som standard, og "Artikler til dig" vises automatisk i hver ny fane og viser dig en masse artikler, som firmaet synes du gerne vil have. Det er gået fra at køre 15 millioner artikelvisninger til en svimlende 341 millioner i løbet af det sidste år.

I slutningen af ​​2016, da Google annoncerede produktet, beskrev mange det som "forurenende" det ellers nyttige nye faneblad. Robort Norbet siger: ”Jeg kan også ikke lide ideen om at blive tilbudt nyheder, når jeg ikke aktivt søger efter det - jeg forstår det, når jeg besøger Google News (og det gør jeg), at min browserhistorie bliver scoured for at afgøre, hvilken kategorier og historier jeg vil se. Jeg forstår også, at alt, hvad jeg gør på webstedet, som på alle Google-websteder, bliver indført i sin store datamaskine for at forbedre sin profil af mig.”

Google har dog også nogle strikse sikkerhedsordninger, med henhold til klarhed og brug af din information. Det kan du læse mere om her

pushpin