Firmaopslagstavlen

Nyheder og pressemeddelelser
fra DIN virksomhed

Fysioterapeut i Viborg

4. juni 2018

Alsidig Fysioterapi er en gruppe fysioterapeuter i Viborg, der, som deres navn antyder, gør en ære i at være alsidig og dermed kunne tackle en bred vifte af problemer, som den enkelte kunde nu måtte have. Alsidig Fysioterapi har et tæt samarbejde med en række kiropraktorer i Viborg og tilbyder som en følge derfor kiropraktik, massage og fysioterapi i Viborg.

Render man rundt med nogle fysiologiske skavanker, er der altså sikret professionel hjælp, rådgivning og naturligvis behandling. Alsidig Fysioterapis målsætning er at kunden føler sig tryg, oplever høj faglighed, får lyst sit problem på bedst mulige vis og at kundens ønsker og behov er i fokus. En filosofi, der følges til punkt og prikke af det professionelle og veluddannede personale, der medbringer masser af erfaring og engagement med sig.

Alsidig Fysioterapi er med i front. Der benyttes de nyeste og mest effektive behandlingsmetoder, der alle er blevet godkendt af kyndige læger og eksperter, hvilket sikrer at alle midler og metoder, der benyttes hos Alsidig Fysioterapi er bredt anerkendte og testede, så kunden kan føle sig sikker på at de behandles kontrolleret og med høj professionalisme. Det er nemlig kun det bedste der er godt nok og ingen skal nøjes med det næstbedste, hvilket er en af Alsidig Fysioterapis vigtigste målsætninger.

pushpin