Firmaopslagstavlen

Nyheder og pressemeddelelser
fra DIN virksomhed

Find kunder, leverandører og samarbejdspartnere med Find-Virksomhed.dk

28. juni 2022

Find-Virksomhed.dk er en ny og gratis virksomhedsdatabase, der giver dig adgang til information om tusindvis af danske virksomheder. Databasen indeholder oplysninger om alle danske virksomheder, der er registreret i CVR-registret, og oplysningerne opdateres løbende, så du altid finder de nyeste informationer.

Ved at benytte databasen kan du blive klogere på virksomhedernes struktur, dens aktiviteter og dens ejerforhold, ligesom du kan finde relevante kontaktinformationer. For virksomheder med regnskabspligt, kan du også se de seneste regnskaber og øvrige nøgletal.

Find-Virksomhed.dk giver dig mulighed for at finde lige præcis den virksomhed, du søger – enten ved at søge på virksomhedens navn, eller ved at søge efter branche eller geografi. Du kan f.eks. finde en oversigt over alle bilforhandlere i Viborg, alle frisører i Kolding eller alle pizzeriaer i Ringsted.

Genvej til kunder, leverandører og samarbejdspartnere

Find-Virksomhed.dk kan både benyttes af privatpersoner, der er på jagt efter en lokal håndværker, eller den kan bruges i forretningsøjemed. Driver du en virksomhed kan du enten vælge at reklamere på databasen, hvilket både kan give værdi for B2B og B2C-virksomheder, eller du kan bruge databasen til research.

Databasen kan nemlig bruges til at identificere potentielle kunder og leverandører.  Find-Virksomhed.dk er en effektiv måde at finde samarbejdspartnere, ligesom det også kan bruges til at få et overblik over konkurrenterne på markedet.

Som erhvervsdrivende er det vigtigt at kende sin egen branche, og det kan derfor være en god idé at holde øje med konkurrenterne. På Find-Virksomhed.dk kan du finde nøgletal for dine konkurrenter, ligesom du kan holde øje med, om der åbner nye konkurrenter i dit lokalområde.

Oversigt over potentielle kunder

Lever du af at sælge varer til en bestemt branche - f.eks. inventar til butikker, værktøj til håndværkere eller reservedele til biler, så kan du nemt sammensætte en liste med potentielle kunder, som du kan kontakte. Du skal blot søge på den ønskede branche, og herefter vælge hvilken geografi, du ønsker.

Få hjælp til at starte en virksomhed

Når du overvejer at starte en virksomhed, så tilbyder Find-Virksomhed.dk også en udførlig guide, der tager dig med gennem alle de relevant steps, der er forbundet med at starte en virksomhed. For det første skal du beslutte, hvad din virksomhed kommer til at handle om. Derefter skal du finde ud af, hvilken forretningsmodel du vil bruge. Du skal også overveje, hvor meget kapital du har brug for at starte virksomheden. Endelig skal du sørge for at have en god forretningsplan.

Når du har besluttet dig for, hvad din virksomhed skal handle om, er det tid til at finde ud af, hvilken forretningsmodel du vil bruge. Du kan vælge at starte en virksomhed med et fast produkt eller en tjeneste, eller du kan starte en virksomhed, der sælger produkter eller tjenester online.

Hvis du vælger at starte en virksomhed med et fast produkt eller en tjeneste, skal du finde ud af, hvor du vil sælge dine produkter eller tjenester. Du kan også overveje at starte en virksomhed med et online butikssystem. Hvis du vælger at starte en virksomhed, der sælger produkter eller tjenester online, skal du finde ud af, hvordan du vil sælge dine produkter eller tjenester.

Når du har besluttet, hvilken forretningsmodel du vil bruge, er det tid til at finde ud af, hvor meget kapital du har brug for at starte virksomheden. Du skal overveje, hvor meget plads du har brug for til at drive virksomheden, hvilke produkter eller tjenester du vil sælge, og hvor mange

pushpin