Firmaopslagstavlen

Nyheder og pressemeddelelser
fra DIN virksomhed

Få det rustikke look microcementshoppen

7. august 2019

Retro er det nye sort, hvilket også gør et det rustikke look i ens bolig igen er meget eftertragtet. Dette har Midtjyskgulvcenter taget forskud på, da de nu har en række forskellige løsning til, hvordan man både vil kunne få et funktionelt og holdbart gulv, men samtidig være helt med på moden, med et lækkert rustikt gulv.

 

Nogle af de løsninger Midtjyskgulvcenter, blandt andet tilbyder, er det meget populære microcement, som kombineret det rustikke look, som samtidig er yderst funktionelt og bæredygtigt. Microcement er super nemt og lægger, og det fylder ikke særligt meget, hvilket gør at denne løsning er en mulig for langt det fleste. Denne flesiblitet microcement tilbyder, gør også at gulvet kan blive lagt i alle mulige typer af rum, derfor kan man lave en gennemført gulv løsning, som giver huset et moderne og flot råd tråd. Dette er nogle oplagte grunde til at man oplever en fremgang i brugen af microcement, men en anden grund til, at det tlibydes i alle farver og former, samtidig i en bred vifte af forskellige metaller, som gør at microcement ikke bare bliver et lille niche produkt, men netop er oplagt som løsning til sit gulv, hvis man ønsker dette moderne retro look i sit hjem.

 

Ligesom microcement, tilbyder Midtjyskgulvcenter også en anden gulv type som oplever stor fremgang i netop disse tider. Dette er Betongulvet, som også ridder med på bølgen, som hedder det rustikke look, uden at gå på kompromis med kvalitet. Betongulv giver huset et råt og enkelt udseende, som gør at det giver huset lidt ekstra retro look, samtidig med at det enkelte udseende ikke skaber for meget uro i billedet, og derfor giver stor mulighed for kreativitet i resten af rummet, da betonnets afdæmpet tone også matcher til meget. Betongulvet tilegner sig bedst, de rum hvor funktionalitet er i højsædet, hvilket ofte gør man går på kompromis med udseendet. Denne problematik vil man undgå, hvis man går med beton, som materiale til gulvet, da dette slidstærke materialer gør, det beregner sig fremragende til rum, der har brug for stor funktionalitet, samtidig giver det rummet det super moderne look, som gør gulvet ser skarpt ud, uden at man skal bekymre sig om et svagt gulv.

pushpin