Firmaopslagstavlen

Nyheder og pressemeddelelser
fra DIN virksomhed

Brug stats til optimering

6. august 2019

Stopstats er en ny virksomhed der, ved brug af forskellige stats, har til formål at optimere arbejdspladsen, hvor virksomheden som udgangspunkt, har designet app’en til brug i produktionsindustrien. Mange virksomheder oplever at deres produktion ikke glider perfekt, og der hele tiden i deres produktionskæde, er ting som kunne optimeres, og derved få et større overskud på bundlinjen. Grunden til at mange oplever dette er, at man enten ikke holder stats over sin produktion, eller, hvis man gør, så bliver det ikke gjort ordentligt, til noget man kan bruge til optimering af sin produktion.

 

Dette problem er noget af det Stopstats arbejder på at løse, ved at nemt og overskueligt kan have et overblik over sin produktion og heraf finder de steder, hvor der mest plads til forbedring, hvilket kan spare værdigfuld tid på sin arbejdsplads.

 

At lære at bruge app’en Stopstats, følger fuldstændig præmissen om, at alt skal gå nemt, optimalt og hurtigt. Det tager nemlig kun små 2 timers oplæg for din produktionsstaff, og så er de brugerparate til app’en, og derfra ville ens virksomhed få lagt sig et stort overblik over sin produktion, og hurtigt ligge mærke til, hvor ens virksomhed har stor plads til forbedring.

 

I Stopstats bliver der kombineret det bedste fra to verdener da personalet både besidder stor efraing inden for både produktionsindustrien, men også, hvordan man bevæger sig optimalt inden på internettet, hvilket gør Stopstats kan tilbyde en gennemført pakke for virksomheden, hvor man når rundt om alle aspekter af en virksomheds behov

 

Visionen med Stopstats er at bekæmpe spild og optimere ens produktion. Det virksomheden brænder klart mest for at sine kunder, og det som skaber værdi for Stopstats, er at se, at det arbejde virksomheden udfører, kan ses på kundens bundlinje, så der kan blive udstedt flere lønkroner. Dette er også grunden til at Stopstats blev stiftet, da brugen af stats, og samtidig digitalisere det så det bliver overskueligt, er en af de mest effektive måder, hvorpå man kan optimere sin virksomhedsproduktion, og der skal kun små optimeringer til før man finder store besparelse i sin virksomhed, og derved også langt mere på bundlinjen, som er det der ønskes for alle Stopstats’ kunder.

 

Når du bruge Stopstats fjerner man altså al den spild i din virksomhed der er at spore i stats, samtidig vil man opleve en stor optimering af sin produktion.

pushpin