Firmaopslagstavlen

Nyheder og pressemeddelelser
fra DIN virksomhed

Billige Tryksager

29. maj 2018

Hos Billigetryksager.com kan du få tryksager i god kvalitet til en overkommelig pris. Hos Billigetryksager har de en masse forskellige produkter. De har blokke, flyers, ølbrikker, brevpapir, kalendere, postkort og små notesblokke. Alle deres produkter kan købes med logo der passer til din virksomhed, forening og klub mm.

En blok er en af de mest brugte ting i virksomheder. Derfor sælger Billigetryksager ølbrikker med logo på, så de passer til din virksomhed. Blokkene har to størrelser A4 og A5. Der udover bliver blokkene produceret i kraftigt 100 grams papir. På dine blokke med dit logo på har du også mulighed bestemme om limningen skal være i toppen eller i venstre side af blokken, og alt det her for du til en rigtig god pris.

Flyers er meget brugte til reklame. Hos billigetryksager kan du få lavet dine personlige flyers med et design og logo der repræsentere din virksomhed. Flyers fra Billigetryksager er et simpelt stykke papir hvor der rig mulighed for at bestemme om der skal design på begge sider af papiret og hvilken information der skal stå. Billigetryksager går ikke ned på kvaliteten. Deres flyers får du i god og kraftig trykkvalitet.

Billigetryksager laver også ølbrikker, som er en sjov og anderledes måde at reklamere for din virksomhed. Ølbrikkerne kan du få som firkanter eller som runde ølbrikker. Du kan også for din egen grafik og alt det her får du til en knivskarp pris.

Kalender er vigtig når du skal holde styr din travle hverdag. Hos Billigetryksager kan du købe kalendere i A4 og A5. Kalendere fra Billigetryksager kan du selvfølgelig få med dit selvvalgte logo.

Billigetryksager sælger selvfølgelig også små notesblokke. Notesblokke er et godt værktøj til at holdestyr på dine projekter og ideer. Hos Billigetryksager har du mulighed for at sætte dit eget firma logo på, så den bliver en integreret del af din virksomhed.

Billigetryksager har en overskuelig og simpel hjemmeside. Der er tydeligt hvor du finder de ting du søger efter.  Selve bestillingen er meget simpel.  De sender deres tryksager med dit firma logo på til hele landet.

Hos Billigetryksager.com slipper du for et kedeligt produkt uden grafik eller logo på. Hvis du handler hos Billigetryksager slipper du for uoverkommelige priser.

Billigetryksager har også en mail og et telefon nr. du kan ringe til hvis du ligger inde med evt. spørgsmål.

 

pushpin